Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 березня 2017 р.

В Добропіллі відбувся «День Пенсійного фонду»


23 березня 2017 року  начальник Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Гулан Олег Борисович та перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна провели «День Пенсійного фонду», на якому розглянули актуальні питання діяльності управління на сучасному етапі. На заході були присутні представники органів місцевої влади, соціальних партнерів, громадських організацій та ЗМІ.
Під час заходу Олег Борисович розповів про реформування пенсійної системи, зокрема впровадження централізованої підсистеми призначення та виплати пенсій, проінформував присутніх про особливості надання послуг мешканцям Олександрівського району після проведення реорганізації управління. Неоніла Євгеніївна ознайомила присутніх з основними видами послуг, які надаються управлінням та звернула увагу на питання обслуговування громадян в добровільно об’єднаних територіальних громадах. Важливою темою для обговорення була легалізація зайнятості та зарплати, перший заступник начальника управління розповіла яку роботу проводять фахівці управління для захисту соціальних прав громадян. В рамках заходу Неоніла Євгеніївна провела прес-конференцію з питань дотримання законодавства про працю. По закінченню заходу керівники управління надали вичерпні відповіді на питання. Всі присутні отримали буклети на пенсійну тематику.

Шукати в на сайті