Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Засідання сесії районної ради

Сьогодні,2 червня, в залі засідань Добропільської районної ради відбулося засідання чергової 16 сесії районної ради. Участь в роботі сесії взяв голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
Згідно порядку денного, на сесії було розглянуто питання: про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2017 рік; про внесення змін та доповнень до рішення сесії районної ради «Про районний бюджет на 2017 рік»; про хід виконання рішення сесії районної ради «Про визначення філій опорного закладу», про затвердження Статутів загальноосвітніх навчальних закладів району в нових редакціях, депутатські звернення та інші.

Депутати районної ради прийняли рішеня про надання згоди на оголошення території ландшафтним заказником місцевого значення "Заплава р. Бик", "Воронцова поляна", "Баранцевий Яр", "Брадушкин Яр".
Депутати районної ради підтримали звернення Аграрної партії України до Президента України Петра Порошенка, Прем'єр- міністра України  Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради України Андрія Парубія проти вільного продажу землі.

Шукати в на сайті