Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Робота соціальних служб

11 жовтня 2017 року спеціалістами Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із представниками служби у справах дітей, інспектором ювенальної превенції Добропільського ВП Покровського ВП ГУНП в Донецькій області був здійсненний профілактичний рейд в Шахівську ОТГ. 
Під час виїзду було проведено перевірку цільового використання допомоги при народженні дитини, відвідані сім’ї які опинились в складних життєвих обставинах. Протягом рейду було відвідано 5 сімей. В родинах були проведені бесіди щодо ведення здорового способу життя, надано рекомендації щодо виховання дітей та ведення побуту. Роз’яснено права батьків та обов’язки по відношенню до їх неповнолітніх дітей.


Шукати в на сайті