Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Наші земляки – Герої війни і миру

20 жовтня 2017 року в селищі Світле Добропільського району висаджена березова алея на честь Героя Небесної Сотні Володимира Наумова.
Добрим полем назвали Добропілля в давно минулі роки. Добрим воно називається тому, що плідною є нива нашого краю, яка родить врожайні хліба, славиться вугіллям, а ще людьми, які багато, плідно і сумлінно працюють.

В лютому 2014 року наш земляк загинув під час трагічних подій в Києві, на Майдані Незалежності. Через рік, у лютому 2015 році, на фасаді школи встановлена меморіальна дошка Герою Небесної Сотні, в якій він навчався.
У висадці дерев приймали участь сільський голова Валентин Колосов, директор  Світлівської школи Юлія Британ, педагоги та учні.
Не жалій, моя нене,
Що я не вернуся,
Не кляни ворогів!
Нехай судить їх бог!
Я для тебе сьогодні з небес посміхнуся,
Ти лишень свої очі здійми до зірок.

Шукати в на сайті