Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 11 жовтня 2017 р.

“Наша воля, наша слава, не вмре, не загине…”

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, на підтримку ініціативи громадськості Президентом України було підписано Указ №806 від 14 жовтня 2014 року про нове державне свято: День захисника України. День захисника України – це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність.
Сьогодні в Золотоколодязькому сільському будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України “Наша воля, наша слава, не вмре, не загине…” У заході прийняли участь представники влади району, Добропільского ОМВК, військових частин, громадськість та молодь.  В фойє, яке прикрасили малюнками та декоративними виробами, гостей та військовослужбовців зустрічали школярі з подарунками та квітами. З теплими щирими словами до присутніх звернулися заступник голови районної ради Ірина Петрівна Стрепоченко, начальник відділу культури і туризму Юлія Миколаївна Літвінова, Золотоколодязький сільський голова Тетяна Борисівна Сидоренко і заступник військового комісара Добропільського ОМВК Володимир Володимирович Огоновський, вітаючи всіх зі святом та вручили Подяки райдержадміністрації та районної ради. Хвилиною мовчання було вшановано всіх полеглих, які віддали своє життя за наше сьогодення.

Святковий концерт подарували: народний вокальний колектив «Серденько», Ганнівський СБК, Ірина Богунська, Нововодяенський СБК, Наталя Кузнецова, Валерія Сидорук, Анастасія Голубенко, Золотоколодязький СБК та учні Золотоколодязької школи.
На завершення заходу всі присутні мали змогу насолодитися концертом від лауреатів Всеукраїнських, Міжнародних фестивалів, переможців Міжнародного фестивалю «Афганський вітер» групи «Білі куполи».  Після концерту усіх гостей пригостили солодощами та чаєм, які приготували жителі села Золотий Колодязь.
Організатори сьогодняшнього заходу дякують за підтримку меценатам Добропільщини: ПрАТ "Глини Донбасу", ГО "Добре поле", ФО-П Ведькалову І.С., ТОВ "Дакс" та ТОВ "Бекон". 









Шукати в на сайті