Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 19 жовтня 2017 р.

Відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій


19 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель провів засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району.
На засіданні комісії розглядались наступні питання:
- про затвердження комплексного плану дій районної державної адміністрації, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, районних управлінь і організацій щодо запобігання надзвичайним ситуаціям у разі різкої зміни погодних умов або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.
- щодо визначення місць стаціонарних пунктів обігріву малозахищених верств населення у зимовий період 2017-2018 років.
- про затвердження результатів класифікації хімічно - небезпечних об’єктів та адміністративно-територіальних одиниць району.

Підводячи підсумки, голова комісії підкреслив важливість вжиття необхідних заходів та відповідального відношення до вирішення поставлених завдань.

Шукати в на сайті