Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

"Тихі зорі вічної пам'яті"

Пам'ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці перемоги над фашизмом.
Працівники Святогорівської сільської бібліотеки та будинку культури провели історичну годину «Тихі зорі вічної пам'яті» до Дня визволення України від фашистських загарбників.

У ході заходу учасники ознайомились з подіями, які відбувались під час визволення України та переглянули хронологію бойових подій, які добре висвітлюють документи, що представляє виставка-пам'ять "Україна в полум'ї війни".
Присутні дізнались цікаві факти про подвиги та героїчні вчинки людей, які стали на захист своєї рідної країни.
Будемо пам'ятати і не забувати!

Джерело: Святогорівська сільська бібліотека. 

Шукати в на сайті