Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Привітання з ювілеєм


17 жовтня свій 90-річний ювілей відзначила МАРУЩАК Марія Іванівна, яка мешкає в с. Ганнівка Ганнівської сільської ради.
Марія Іванівна приїхала на Добропільщину в 1988 році з Івано-Франківської області (м. Калуш). Так склалася доля, що їй прийшлося виховувати двох онуків, які були під її опікою.
На всіх заходах, які проводяться в Ганнівській сільській раді, всі присутні мають змогу помилуватися чудовими вишивками, які з любов’ю вишиває Марія Іванівна. До речі, вона передала свої вміння та любов до вишивки і онуку, Назару.
Зі словами побажання міцного здоров’я, благополуччя, поваги від рідних та близьких Марію Іванівну привітали голова районної ради Тамара Бєлянкіна, голова районної ради ветеранів Лариса Пакіна, начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи райдержадміністрації Інна Дяк та голова первинної ветеранської організації сільської ради Таїса Заровня.

Шукати в на сайті