Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 25 жовтня 2017 р.

«Територія Добра»


Саме таку назву мав захід, який організували 24 жовтня в Шевченківському сільському клубі територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Маргарита Болотова) разом з директором клубу Аліною Сметаніною.
З учасниками заходу було проведено зустріч «Бібліотека-територія добра і милосердя», на якій завідуюча бібліотекою В.Шевченко розповіла про роботу з людьми похилого віку та інвалідами.
Найактивніший читач сільської бібліотеки - це літня поважна людина, тому її обслуговування є в пріоритеті бібліотечної роботи за напрямками:
- бібліотерапія - як засіб соціальної адаптації;
- тематичне спілкування;
- нестаціонарне обслуговування.
Присутні зрозуміли, що книга має унікальну здібність - вона лікує людські душі та тіла. Головне, до чого прагне бібліотека - є те, щоб читач вийшов із книжкового храму з приємним відчуттям задоволення, проінформованим та емоційно-піднесеним.
На сьогодні план проведення заходів територіальним центром на 2017рік у селах Шевченко, Світле - виконаний.
2018 рік принесе нові теми, дискусії, зустрічі з фахівцями Пенсійного фонду та соціального захисту населення.
Сьогодення, на жаль, викликає потребу звернути увагу на життя такої верстви населення, як люди літнього віку. Територіальний центр провадить свою діяльність на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, добровільного вибору чи відмови від надання соціальних послуг, гуманності, комплексності, максимальної ефективності використання бюджетних коштів, законності, забезпечення конфіденційності, дотримання державних стандартів, етичних норм і правил.
Ми сердечно вдячні:
- за увагу і партнерство в організації та проведенні заходів на території Світлівської сільської ради: сільському голові В.Колосову, депутатам районної ради А.Сметаніній, Т.Дорошкевич, творчим аматорським колективам ФНА «Світанок» (керівник С. Британ), вокальному колективу «Вечірні зорі», завідуючим бібліотеками Іваницькій Г.В., Шевченко В.І.
- за матеріальну підтримку ПрАТ «Глини Донбасу» ( ген.директор І.Ткач), ГО «Добре поле» (голова Л.Марченко).
Усі разом ми робимо велику справу - приносити добро та користь людям. І хай для нас усіх наступний день буде завжди яскравим, а життя радісним.
Низькій уклін вам за безцінну допомогу,
Безмежна, щира вдячність від людей.
І зцілення від всіх недуг і болю,
Нехай дарує вам прийдешній день!



Шукати в на сайті