Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 10 жовтня 2017 р.

У Соледарі відкрили реконструйований міст через річку Бахмутка

Сьогодні у м. Соледар відбулось урочисте відкриття після капітального ремонту залізобетонного  мосту через річку Бахмутка Об’єкт був відремонтований  за рахунок спеціального фонду держбюджету у співфінансуванні  з Донецькою ОДА. Загальна вартість робіт – 7 млн.грн.
Залізобетонний міст  через річку Бахмутка  було побудовано  у 1946 році.  Він з’єднує Соледар з автодорогою державного значення Лиман – Бахмут – Горлівка.  За час експлуатації мостова переправа  опинилася в аварійному стані. Рік тому  рух через  міст закрили для всіх видів транспорту. Аби дістатися міста водіям доводилося долати  численні незручності.

Реконструкцію мосту проводили у кілька етапів.  Головну  увагу приділили  використанню сучасних технологій.  Завдяки цьому   мостовикам  вдалося зберегти та посилити існуючі конструкції  і здешевити  вартість ремонтних робіт. У результаті  виконаних робіт  міст набув  нового вигляду, був оснащений  лед-освітленням, гідроізоляцією та системою водовідведення. Оновлений об’єкт може витримати навантаження до 50 тон.
За словами  керівника  обласної ВЦА Павла Жебрівського,  наразі  головна задача – відродити будівельну галузь на Донеччині, адже попереду  відкриття в області ще кілька десятків мостів, опорних шкіл, майданчиків  та інших соціально-важливих об’єктів. Загалом  же в регіоні  на даний час реалізується більше 800 інфраструктурних проектів.

Шукати в на сайті