Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

"Покровський ярмарок" у селі Добропілля

Вже більше ніж 20 років жителі Добропільської сільської ради відвідують Покровський ярмарок, на якому всі присутні знайомляться з традиціями ярмаркування.
13 жовтня 2017 року не дивлячись на примхи осінньої погоди, ярмарок відбувся в приміщенні Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів і це зовсім не зіпсувало настрою місцевим мешканцям. Ознайомившись із стародавніми звичаями та побачивши покровський обряд, який підготували учасники обрядового колективу «Міна» (керівник Кравченко Н.Г.) та почувши веселі українські пісні у виконанні дитячих вокальних колективів «Дзвоник», «Стожари», «Зорянчата» (керівники Зима-Корчомкіна Л.А., Корчомкін С.О., Кулікова І.І.) дорослі та малі підспівували і пританцьовували.

Свято вийшло цікавим, різноманітним та веселим. Малеча вчилася торгувати - продавати та купувати, а з кожним роком смаколиків, овочів та фруктів продається все більше. Усі охочі відвідали виставки: поробок «Дари жовтня» та дитячого малюнку «Осінній настрій».
Велика вдячність всьому педагогічному колективу Добропільської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Литовченко С.В.) за активну участь у проведенні яскравого свята.
Джерело: сайт Добропільської районної ради





Шукати в на сайті