Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

В селі Ганнівка вшанували визволителів України

Напередодні 28 жовтня, в селі Ганнівка відбулося урочисте святкування, присвячене Дню визволення України від фашистських загарбників.   
На свято були запрошені ветерани та діти війни. З привітальним словом виступила голова сільської ради Лілія Тихонова.
В сільському будинку культури відбувся концерт, де місцеві таланти  привітали піснями і танцями наших героїв та хвилиною мовчання вшанували тих, загиблих в боях за визволення України і  тих хто пройшов всі тяготи війни, але не дожив до цього дня. Всім виступаючим були вручені подарунки від народного депутата Кісельова А.М.
Після концерту всі бажаючі прийняли участь у висадці калини, бо саме вона символізує вічну людську пам’ять. Калину саджали на могилах померлих козаків та воєвод, які боролися за незалежність та свободу українського народу. Калина уособлює в собі все те, що робить нас людьми.
В цей день пригадали імена наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, інколи ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації.
Завершився захід пригощанням всіх присутніх смачною шурпою.
Джерело: сайт Ганнівської сільської ради. 





 

Шукати в на сайті