Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

У Краматорську під час урочистої церемонії висадили сакури

Сьогодні у Краматорську у «Сквер матері» відбулася урочиста церемонія висадки дерев сакур. У церемонії взяли участь Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський, посол Японії в Україні Шігекі Сумі, координатор з питань надзвичайних ситуацій та стабілізації, Представництво МОМ в Україні Естер Руїз де Азуа та міський голова Краматорська Андрій Панков.
«Багато в Україні створено та відтворено завдяки грошам уряду Японії. Дуже добре, що Японія залишається небайдужою до наших проблем. Ми дуже вдячні і Уряду Японії, і послу Шігекі Сумі. Посадка сакур – це шлях до духовного єднання. Нами обговорено прихід японського бізнесу та створення робочих місць на Донеччині. І я думаю, ще дуже багато речей ми зробимо спільно», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.За результатами відбору, Посольством Японії було прийнято рішення включити Краматорськ до переліку міст, де будуть висаджені дерева. Сакури, висаджені в місті на честь річниці, стануть радістю для очей городян і нагадуванням про дружбу Японії і України. «Цей рік оголошено «Роком Японії в Україні», і я щиро радий бути зараз з вами. Краматорськ є тим містом, який я відвідую найчастіше на Донеччині. Народ Японії підтримує українців у складний час – допомагає відновлювати інфраструктурні об′єкти. Сьогодні у сквері ми висадимо сакури. Кожної весни, коли ці чудові дерева будуть цвісти, люди у Краматорську будуть згадувати про дружбу України та Японії», – сказав посол Японії в Україні Шігекі Сумі. Нагадаємо, цьогоріч виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. Для відзначення цієї річниці на двосторонній зустрічі між Прем’єр-Міністром Японії Шіндзо Абе та Президентом України Петром Порошенком, у квітні 2016 року в Токіо, 2017 рік було оголошено «Роком Японії в Україні». З цієї нагоди Посольство Японії розпочало «Кампанію 2500 сакур» із висадження дерев сакур, що символізують Японію, по всій території України.



Шукати в на сайті