Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

«Вони захищають мою Україну»

Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці  та Українського козацтва, Указом Президента відзначається День захисника України.
Служити своєму народу, бути захисником своєї Вітчизни – почесний обов’язок кожного.
13 жовтня, напередодні Дня захисника України, у Шилівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено низку заходів з метою підтримати армію, вшанувати учасників АТО, випускників нашої школи, які перебувають на службі у Збройних силах і всіх воїнів незалежної України.
Розпочалися заходи урочистою лінійкою. Зі святом присутніх привітала в.о. директора школи Шевкун А.І.

Учні переглянули презентації, відеофільми, присвячені українському козацтву, воїнам Збройних сил України.
У шкільній бібліотеці оформлено виставку «І оживе добра слава України» за участю бібліотекарів Динник О.М., Гайдоби Н.Ф. та юних читачів – шанувальників історичного минулого українського народу.
Учні 1-4 класів прийняли активну участь у конкурсі малюнків до Дня захисника України (класні керівники Адамова Н.В., Долженко О.І., Батицька А.І., Блашніков С.В.).
Особливо пам’ятною подією стала посвята в козачата учнів 1-2 класів, організована та проведена педагогом-організатором Блашніковою Д.С. Посвідчення юним козачатам вручила в.о. директора школи Шевкун А.І.
З нагоди Дня захисника Вітчизни відбулися військово-патріотичні змагання «Козацькі розваги», в яких приймали участь учні 1-6 класів. Були проведені змагання з волейболу між учнями старших класів, учителями та батьками, які організував учитель фізкультури Коржов В.В. Спільними зусиллями в.о.директора школи Шевкун А.І., учителя інформатики Смакограй Т.В., учителя історії Лукашової В.Я. та членів історичного гуртка «Минуле» було зібрано матеріали та оформлено стенд «Вони захищають мою Україну» з метою вшанування випускників нашої школи, які перебувають на службі у Збройних силах України.
Ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності людям, які захищають незалежність нашої країни. Дякуємо за подвиг і вірність Батьківщині військовим Збройних сил України! Щастя Вам і здоров’я! Добра і миру!
Джерело: сайт Добропільської районної ради





Шукати в на сайті