Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

Шановні ветерани, жителі Добропільщини !
Від щирого серця поздоровляю Вас з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!
В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.
Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.
Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру нашій землі та уваги рідних.
Бажаю всім жителям Добропільського краю добра і здоров’я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідної Донеччини!

Голова райдержадміністрації                                                                                   Дмитро Кірносов

Шукати в на сайті