Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 19 жовтня 2017 р.

Засідання оргкомітету з питань організації та проведення в районі державних свят


19 жовтня відбулось засідання оргкомітету з питань організації та проведення в районі державних свят, яке провела заступник голови районної державної адміністрації Наталя Перекотій за участі керівників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації.
Учасники засідання розглядали та обговорювали, попередній план заходів до державних свят, вносили уточнення та нові пропозиції, а також визначили відповідальних осіб та сценарій урочистих заходів. Крім того, було обговорено, враховуючи побажання та існуючий досвід, формат проведення районних заходів на майбутнє.

Шукати в на сайті