Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

У Краматорську відбувся Всеукраїнський конкурс «Краса без обмежень – 2017»

26 жовтня у Краматорському палаці культури ім. Леоніда Бикова пройшов VІІ Всеукраїнський конкурс краси дівчат на інвалідних візках “Краса без обмежень – 2017”. Такий конкурс на Донеччині проводиться вже сьомий рік підряд, і за цей час він набув популярність не лише в Донбасі і Україні, але й за межами нашої держави. Організаторами конкурсу традиційно виступили Управління у справах сім’ї і молоді Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація інвалідів ВОІ СОІУ, “Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Донбас” і Комітет молодіжної політики ДООІ. Як і минулого року, конкурс пройшов під патронатом голови Донецької ОДА Павла Жебрівського і народного депутата України Максима Єфімова.
У нинішньому конкурсі виступили 10 дівчат, що пересуваються на інвалідних візках, з різних регіонів України: Донецької, Закарпатської, Житомирської, Івано-Франківської, Луганської, Київської, Миколаївської та Хмельницької областей. Під час конкурсу учасниці представили 2 танцювальні номери. Поки дівчата готувалися гостей розважали артисти, в тому числи чемпіони з бальних танців на візках. Під час фінального виходу у вечірніх сукнях журі оголосили переможниць. Корону з рук минулорічної красуні отримала наймолодша учасниця , 18-річна Олена Мороз з Луганської області
Переможниця конкурсу, Перша і Друга віце-міс отримали путівки на реабілітацію до Слов’янського курорту. Всі учасниці «Краси без обмежень-2017» отримали спеціальні титули та численні подарунки від спонсорів і організаторів. Завітав на свято також і заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз. Він передав вітання від голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського та вручив усім дівчатам квіти.

«Радий вітати Вас на цьому святі! Адже для кожного з нас – це давно вже не просто конкурс. Це справжнє свято краси, сміливості, сили думки та мужності духу. Кожного року ви знову і знову своїм прикладом даєте можливість людям, що опинилися в складних життєвих умовах повірити в себе, даєте їм можливість наповнити життя новим сенсом, надихаєте їх. Дорогі красуні, сьогодні мені б хотілося привітати кожну з вас з перемогою, бо не залежно від результатів ви вже перемогли обставини та суспільну думку. Я пишаюсь вашою красою, мужністю та силою духу. Ви – справжній приклад для кожного з нас», – звернувся до присутніх Ігор Стокоз.

Шукати в на сайті