Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

У Дружківці відбулося виїзне засідання колегії

26 жовтня в Дружківці відбулося виїзне засідання колегії Донецької облдержадміністрації, в якій прийняв участь голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.  На розгляд колегії винесли питання про розвиток третинного рівня медичної допомоги в Донецькій області, обласну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2017-2018 роки, заслухали звіт проекту комплексної програми економічного розвитку сільських територій Донецької області на 2018-2020 роки, а також заслухали звіт про діяльність Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області у галузі ветеринарної медицини, сферах державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства, карантину та захисту рослин.
Під час колегії керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський наголосив: «Необхідно провести інвентаризацію усіх сільськогосподарських земель Донеччини. Кожна сотка землі повинна приносити кошти громаді. Скільки необлікованих земель? Безліч. Орендна плата не змінювалася з 2007 року та за старими договорами складає всього 3%. Усім відомо, що на сьогодні ніхто менш ніж за 8% землю в оренду не здає. Все інше йде в конвертах. Громада недоотримує кошти. Тут повинний бути чіткий механізм, який наразі відсутній».

Шукати в на сайті