Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

В районі пройшла Всеукраїнська акція з нагоди святкування Дня захисника України

11 жовтня 2017 року у Вірівському будинку культури відбувся святковий концерт, в рамках Всеукраїнської акції, спрямованої на популяризацію національної духовно-культурної спадщини та з нагоди святкування Дня захисника України. Акція організована управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації спільно з Міністерством молоді та спорту.
З метою зміцнення україномовного та національно-патріотичного середовища населення митці із різних регіонів України виступили перед військовослужбовцями.  На початку концерту військових привітала зі святом начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ю.М. Літвінова, вручила подяки Добропільської райдержадміністрації. Виступи гітариста-віртуоза, бандуристів, співаків, сатириків, істориків не залишили байдужими жодного глядача.




Шукати в на сайті