Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Участь в обласних заходах до Дня захисника України


У Бахмуті 14 жовтня урочисто відсвяткували День захисника України, свято українського воїнства та Покрову Пресвятої Богородиці. Це - триєдине свято, воно уособлює в собі і непереборну віру нашого народу, і його прагнення до свободи, і силу й міць українського духу.
Делегація Добропільського району на чолі з заступником голови райдержадміністрації Наталею Перекотій прийняла участь в обласних урочистостях.

З нагоди свята Дня захисника України очільник області Павла Жебрівський привітав військовослужбовців зі святом та вручив подяки і цінні подарунки військовослужбовцям. Окрім цього Павло Жебрівський вручив представникам ГО «Краматорські бджілки» та благодійного фонду «Карітас» відзнаки за гуманітарну участь у АТО.
З вітальним словом до присутніх звернулися також керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської області генерал- лейтенант Олександр Локота, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області генерал поліції ІІІ рангу Микола Семинишин.
На площі біля Бахмутського МЦКД ім. Є. Мартинова всі присутні мали змогу ознайомитися з виставкою військової техніки, фотовиставкою, присвяченої Героям АТО та побачити концерт за участю популярних гуртів української естради.












Шукати в на сайті