Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії


23 жовтня голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії. Участь в роботі комісії прийняли начальник Добропільського ВП Покровського ВП ГУНП в Донецькій області Олексій Борковець та перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель.
Заслухавши інформацію начальника Добропільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області Володимира Овчарова про стан виконання Плану організаційних, ветеринарно-санітарних та господарських заходів щодо ліквідації вогнища африканської чуми свиней в селі Ганнівка та недопущення розповсюдження інфекції на території Добропільського району, комісія вирішила провести дезінфекцію приміщення складу, де зберігається зерно, та навколо нього, що належить СТОВ «Відродження».

Також членами комісії прийнято рішення про подовження терміну дії карантину до отримання результатів лабораторного дослідження з контролю якості дезінфекційних робіт як в осередку (свиноферма), прилеглій території, так і зерноскладу СТОВ «Відродження».

Шукати в на сайті