Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Красногорівка отримала нову комунальну техніку

У Красногорівці відбулось урочисте вручення ключів від екскаватора-навантажувача та сміттєвоза, які будуть працювати у місті. Придбані вони були за кошти обласного бюджету, загальний кошторис склав більше 3 млн гривень. За словами голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського, парк техніки у комунальних підприємствах міста не оновлювався понад 20 років. Оскільки Красногорівка постійно знаходиться під обстрілами з боку проросійських бойовиків, потреба у такій техніці величезна. Очільник області підкреслив, що передача техніки – це лише маленький крок на шляху відновлення та розвитку міста.
«Не зважаючи ні на що, Красногорівка має розвиватись. Нова комунальна техніка допоможе зробити місто чистішим, голова місцевої адміністрації пообіцяв прибрати стихійні звалища. Перемовини з нашими міжнародними партнерами дозволили придбати для міста ще один екскаватор та автоцистерну. Красногорівка потребує нашої уваги, і разом ми перетворимо її на окрасу Донеччини», – заявив Павло Жебрівський. Також голова ОДА підкреслив, що зруйнована бойовиками школа буде відновлена та стане однією з найкращих у області.


Шукати в на сайті