Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Понад 47% усіх надходжень до бюджетів від платників Добропільщини – це податок на доходи фізичних осіб

Протягом дев’яти місяців 2017 року мешканці Добропільщини спрямували до бюджетів всіх рівнів понад 286 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого цьогоріч податку з доходів перевищує аналогічні показники минулого року на 7,8 % або на 18 млн гривень. Податок на доходи фізичних осіб займає лідируючі позиції у наповненні зведеного бюджету регіону та становить 47,3% від загальних надходжень.  Крім того, податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів області. З початку року на розвиток місцевих громад надійшло на 11,8 млн грн ПДФО більше, ніж торік, а саме - понад 171 млн гривень.
До державного бюджету надходження склали 73,0 млн грн, що перевищує показники 2016 року на 4,6 млн гривень.  Позитивна динаміка у надходженнях ПДФО пояснюється не тільки зростанням з 1 січня 2017 року мінімальної заробітної плати до рівня 3200 гривень, але і ефективними діями органів місцевої влади та фахівців фіскальної служби області у напрямку детінізації ринку праці. Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецької області закликає роботодавців сумлінно виконувати свої обов’язки перед найманими працівниками та перед державою.

Шукати в на сайті