Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Рятувальники Добропілля провели громадську акцію

27 жовтня рятувальники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели для школярів Ганнівської ЗОШ та жителів с. Ганнівка Добропільського району громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Присутні отримали чудову можливість ближче познайомитися з героїчною професією рятувальників та покращити свої знання з безпеки життєдіяльності.
Фахівці Служби порятунку показали дітям пожежно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, одяг вогнеборців та засоби захисту від різних видів ураження. Дітям пояснили що таке вогонь та яку загрозу він несе, нагадали про неприпустимість ігор із сірниками й запальничками, а також повідомили, що у разі виникнення будь-якої надзвичайної події необхідно повідомити про неї дорослим та обов’язково зателефонувати до Служби порятунку за номером телефону «101».
Джерело: сайт "Shkvarki.org"
 

Шукати в на сайті