Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Природа країни вранішнього сонця

Японія – красива, самобутня і водночас дуже сучасна країна. Японці вміють тонко співпереживати природі, цінують і люблять її. Заочну подорож до Японії «Природа країни вранішнього сонця» здійснили в центральній бібліотеці учасники гуртка «Юні охоронці природи» ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. Бібліотекарі разом з керівником гуртка Ковальовою О.В. познайомили учнів з різноманітною флорою Японії. Особливу увагу надали квітковим святам у різні пори року. Розповідь про найвідоміше свято милування квітучої сакури «Ханами» супроводжувалося показом слайдів, читанням віршів японської класичної поезії. Не менш цікавим видалось знайомство з тваринним світом Японії. Діти отримали інформацію не тільки про відомих тварин, а й про тих екзотичних представників фауни, які зустрічаються тільки на Японських островах.
Діти із захопленням впізнали в одній із маленьких тваринок прототипа улюбленого мультиплікаційного героя Покемона Пікачу. Участь у заході викликала в учнів бажання стати читачами бібліотеки, розширювати свої знання. 


Шукати в на сайті