Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Мешканці села Катеринівка отримали нову амбулаторію

У селі Катеринівка Мар’їнського району відбулось урочисте відкриття оновленої амбулаторії. Раніше мешканцям села доводилось звертатись за медичною допомогою до сусідніх міст. Нова амбулаторія замінила собою фельдшерсько-акушерський пункт, лікарі готові виконувати широкий спектр задач для збереження здоров’я селян. Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський привітав персонал та мешканців Катеринівки з відкриттям медичного закладу.
«Дуже важливо чути потреби мешканців усіх населених пунктів. Селищний голова відстояв необхідність створення амбулаторії, і обласна адміністрація допомогла у цьому проекті. Ми виділили 90% коштів на ремонт та оснащення приміщення, інші кошти були залучені з районного бюджету. Реалізація таких проектів вкотре доводить, що там, де Україна – там модерно та класно», – наголосив Павло Жебрівський.
Новий медичний заклад розширив штат працівників та медичних послуг. Під час реконструкції амбулаторія отримала сучасний кардіограф та обладнання для фізіотерапевтичних процедур. Для покращення умов медичного обслуговування мешканців Катеринівки було витрачено 2,5 млн гривень.


Шукати в на сайті