Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 23 жовтня 2017 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «КРАСА БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – 2017»

26 жовтня 2017 року о 13.00 в міському Палаці культури ім. Леоніда Бикова, м. Краматорськ, вул. Шкільна, 9, відбудеться VІІ Всеукраїнський конкурс краси дівчат на інвалідних візках “Краса без обмежень – 2017”. Конкурс проводиться в нашій області сьомий рік підряд, і за цей час він набув популярності не лише в Донбасі і Україні, але й за межами нашої держави. Організаторами конкурсу традиційно виступили Управління у справах сім’ї і молоді Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація інвалідів ВОІ СОІУ, “Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Донбас” і Комітет молодіжної політики ДООІ. Як і минулого року, конкурс пройде під патронатом голови Донецької ОДА Павла Жебрівського і народного депутата України Максима Єфімова.
Молодь з інвалідністю обмежена в спілкуванні і творчому самовираженні, тому проведення подібних заходів дозволяє зміцнити позитивний імідж людей з інвалідністю в громадській думці, сприяє їх активній інтеграції в сучасне суспільство. Це реальний шанс довести оточенню, що люди в інвалідних візках за будь-яких обставин знайдуть в собі сили, щоб проявити свої таланти і душевну красу, це стимул для їх життєвих висот у майбутньому.
За шість попередніх років конкурс відкрив нові можливості не лише для людей з інвалідністю, але й для українського суспільства. Він допоміг фахівцям, зайнятим в здійсненні соціальної реабілітації людей з інвалідністю, освоїти нові форми і методи роботи: державні структури реалізують комплексні заходи, спрямовані на реальне поліпшення життя людей з інвалідністю в Україні; підприємці втілюють ідею соціальної відповідальності бізнесу; засоби масової інформації створюють позитивний імідж не лише людині з інвалідністю, а й чиновнику та бізнесмену. Тисячі людей починають дивитися на людину з інвалідністю, як на рівного, повноцінного і повноправного громадянина.
Завдяки нашому конкурсу, до речі, єдиному в Україні, чимало з 80-ти його колишніх номінанток стали по-справжньому успішними леді: отримали професії, вийшли заміж, створили щасливі родини, очолили громадський рух із захисту прав осіб з інвалідністю. Серед них є навіть чемпіонка світу зі спортивних танців на візках, популярні телеведучі, призери Всесвітнього конкурсу краси дівчат на візках у Польщі, відомий інструктор з рекреаційного спорту, моделі, приватні підприємці.
У нинішньому конкурсі виступлять 12 дівчат, що пересуваються на інвалідних візках, з різних регіонів України: Донецької, Закарпатської, Житомирської, Івано-Франківської, Луганської, Київської, Миколаївської та Хмельницької областей.
Очікується приїзд більше 500 глядачів і гостей. Над програмою конкурсу працюють кращі постановники, хореографи, модельєри і стилісти Донецької області.
Захід «Краса без обмежень – 2017» обіцяє стати яскравим, грандіозним і більш масштабним, ніж попередній. Ну, а сюрприз, який чекає конкурсанток і глядачів у дійстві, організатори, як завжди, тримають в секреті.
На свято запрошені народні депутати України, Міністр соціальної політики України, дирекція Фонду соцзахисту інвалідів України, Держслужби у справах інвалідів і ветеранів України, голови міст, керівники всеукраїнських громадських організацій, відомі діячі культури і мистецтва. Очікується на ньому і велика кількість журналістів, представників провідних теле- і радіокомпаній України. Інформаційну підтримку також забезпечуватимуть всеукраїнські газети для людей з інвалідністю “Беріг надії”, «Благовіст», «Сила духу», сайти dooi.at.ua, dmcpri.in.ua, ВГО НАІУ, ВОІ СОІУ.
Детальніша інформація про захід – на сайті dooi.at.ua, в соціальній мережі www.facebook.com і в редакції газети “Беріг надії”, телефон для довідок- (06264) 1-03-92.
Джерело посилання: Донецька обласна державна адміністрація

Шукати в на сайті