Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 13 листопада 2017 р.

До уваги мешканців Добропільського району!

Донецьке обласне управління АТ "Ощадбанк" пропонує ознайомитися з національною програмою від Ощадбанку "Будуй своє" для  клієнтів сегменту мікро, малого та середнього  бізнесу, метою якої є збільшення кількості реальних підприємців до 2 мільйонів.
Ця програма є безкоштовною та комплексною, має 4 різних етапи: від легкого старту до отримання підтримки в фінансуванні. Існуючі та майбутні підприємці за її допомогою зможуть мати пакетне обслуговування бізнесу, отримувати різноманітні послуги зі знижками від партнерів Ощадбанку, вчитись та розвиватись, та головне - отримати фінансування бізнесу. Вичерпну інформацію щодо етапів цієї програми, безкоштовні консультації та інформацію про найцікавішу літературу для найкращого ведення бізнесу можна отримати на офіційному сайті https://buduysvoe.com

Шукати в на сайті