Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації


22 листопада 2017 року відбулося засідання колегії райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова, за участю голови районної ради Тамари Бєлянкіної, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських, селищного голів, керівників підприємств, установ, організацій району.
В ході засідання були розглянуті питання про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за підсумками 9 місяців 2017 року, про хід проходження опалювального сезону в закладах соціальної сфери та забезпечення утримання автодоріг в проїзному стані в зимовий період та про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2017 року.
Підводячи підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками 9 місяців поточного року, в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Павловська відзначила, що протягом звітного періоду спостерігається позитивна тенденція в таких напрямках, як агропромисловий комплекс, пенсійне забезпечення, працевлаштування населення, податково-бюджетна система.
Негативна ситуація спостерігається в таких напрямках, як: 
- заборгованість за надані житлово-комунальні послуги в розмірі 145,9 тис. грн.,
- кредиторська заборгованість по виплаті житлових субсидій в сумі 84,0 тис. грн.,
Проблемними питаннями залишаються невиконані заходи Програми щодо капітального ремонту водопровідної мережі в с. Новий Донбас, реконструкція мереж зовнішнього освітлення с. Красноярське, капітальний ремонт дороги комунальної власності в с. Добропілля, розроблення ПКД по капітальному ремонту (термомодернізації) Ганнівської ЗОШ, капітальний ремонт будівлі майстерні Криворізької ЗОШ, реконструкція ГТС водного об’єкту в с. Світле, придбання комплекту антивандальних тренажерів для Нововодянської ЗОШ.
Ольга Бурковська, в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації, доповідаючи про хід проходження опалювального сезону в закладах соціальної сфери зазначила, що до роботи в осінь-зимовий період своєчасно підготовлені всі об’єкти соціального призначення, а саме: 8 ЗОШ, 13 ДНЗ, 7 амбулаторій ЗПСМ, 22 ФП, 17 клубних закладів та 16 бібліотек. 

Заслухали члени колегії та присутні інформацію завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Катерини Савіної про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2017 року.
Катерина Савіна відзначила, що на організацію відпочинку та оздоровлення дітей пільгових категорій з районного бюджету делеговано в обласний бюджет 70,0 тис. грн. На ці кошти було отримано 10 дитячих пільгових путівок.
Станом на звітний період, всього до заміських таборів оздоровлення та відпочинку направлено 55 дітей соціально незахищених категорій населення: 5 дітей-сиріт, 8 дітей, позбавлених батьківського піклування, 16 дітей з багатодітних сімей, 2 дитини, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві, 2 дитини учасників АТО, 2 дитини, тимчасово переміщених із зони проведення АТО, 4 дитини, які перебувають на диспансерному обліку, 12 дітей з малозабезпечених сімей, 4 дитини працівників соціальної сфери. 
Після розгляду та обговорення кожного питання були прийняті відповідні рішення, надані пропозиції про внесення змін до рішень, керівникам відповідних районних служб надані доручення голови райдержадміністрації. 


Шукати в на сайті