Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 15 листопада 2017 р.

Урочистості до Дня професійного свята працівників сільського господарства в м.Покровську

Сьогодні у м.Покровську  пройшли урочистості до Дня професійного свята працівників сільського господарства. Аграрний сектор і взагалі українське село - це твердиня, на якому тримається Україна.
"Цей день – гарний привід підбити підсумки. За усю свою історію Донеччина лише 17 раз збирала урожай зернових у 2 млн тонн. І мені приємно зазначити, що у цьому році, не зважаючи на те, що частина області окупована й не обліковує урожай, ми маємо 2 млн тонн зернових. Я вдячний усім, хто доклав до цього своїх рук та сил.
Праця на землі ніколи не була легкою. Війна, яка точиться на наших теренах, безумовно, ще більше її ускладнює: підриваються трактори, для того, щоб вийти в поле, у прифронтових районах потрібно попереднє розмінування та дозвіл військових. Але попри це Донеччина вирощує високі врожаї та стає житницею України.
Але не лише у рослинництві маємо здобутки. У цьому році є чим пишатися й у тваринництві: приріст великої рогатої худоби становить 4 тисячі голів; поголів’я свиней на Донеччині - найбільше в Україні, 480 тисяч. Вперше за 4 роки ми отримали зростання й у харчовій промисловості. Навіть в усіченому вигляді Донеччина продовжує працювати, давати високі врожаї, щоб годувати країну.
Дякую вам, шановні працівники сільського господарства, за цю подвижницьку працю!", - сказав на заході голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.
Найкращих представників галузі відзначили Почесними грамотами від Донецької обласної державної адміністрації.

Шукати в на сайті