Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 листопада 2017 р.

Свіча пам`яті

25 листопада в селі Ганнівка біля пам’ятного знаку "Жертвам Голодомору" зібралися місцеві депутати, школярі та громада щоб запалити свічу пам`яті жертвам Голодомору в Україні.
Сільський голова Лілія Тихонова розповіла присутнім про те, що жертвами спланованого комуністичним режимом геноциду стали і мешканці їхнього села.
Свого часу було записано свідчення очевидців та передано до Донецького краєзнавчого музею. Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко наголосила на тому, що ми завдяки розсекреченим архівам КДБ, дізналися про гірку правду і повинні не допустити повторення таких подій в майбутньому.

Наше завдання без прикрас розповісти майбутнім поколінням про страшну трагедію і віддати шану мільйонам невинно убієнних українців.



 Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті