Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 листопада 2017 р.

Обговорення актуальних питань на зустрічі з бізнесом

З метою виявлення резервів наповнення бюджету заступником начальника – начальником Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Єльниковою А.П. 20 листопада 2017 року проведено зустрічі з керівниками та головними бухгалтерами суб’єктів господарювання м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів.
Ключовими питаннями зустрічей були забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів до бюджетів, дотримання трудового та податкового законодавства, підвищення рівня заробітної плати до законодавчо встановленого. Алла Петрівна зазначила, що робота органів державної фіскальної служби направлена на прозорі та партнерські відносини з бізнесом, закликала платників працювати тільки в правовому полі.

Шукати в на сайті