Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 листопада 2017 р.

Благодійна акція «Віддай серце дітям!» в фотографіях і фактах


Продовжуємо знайомити читачів нашого сайту з історією проведення благодійної акції "Віддай серце дітям"
2011 рік – 5-й, перший ювілейний рік благодійної акції
У травні 2011 року Донецька обласна рада оголосила конкурс міні-проектів. Найяскравіщим прикладом співпраці влади та Святогорівської селищної громади стала реалізація проекту «Кіндерленд» щодо створення ігрового майданчика в центрі селища до Дня Святого Миколая.
До будівництва майданчика були залучені депутати районної та селищної рад, керівники підприємств і фермерських господарств, жителі селища Святогорівка. Першими відгукнулися на прохання попрацювати молоді дідусі: Вініченко М.С., Кліщ А.В., Пилипенко О.М., Пилипенко В.М., Тростенюк М.П., Тарадайко В.М., Бєлов О.І. та інші. Вагомий внесок у будівництво вніс Бабаков Микола Геннадійович.

Дуже приємно, що разом зі своїми матусями приймали участь у суботниках і діти. Це члени родин Лемешко С., Дідович В., Прокопенко К., Прокопенко Я., Лінкіної В., Шаданії М., Макарової О., Герасимової І., Дегтярьової О.
Благодійну акцію розпочали учні Святогорівської школи, а потім діти і дорослі попрямували на дитячий майданчик. 
Дитячий сміх, який лунав у центрі селища, був найвищою нагородою організаторам проекту.




19 грудня 2011 року 59 дітей-сиріт, дітей – інвалідів, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей отримали бажані іграшки та солодощі від Святого Миколая.
Депутат обласної ради, директор ТОВ «Перспектива» Антипенко Володимир Вікторович вручив 270 дітям дошкільних закладів смачні подарунки, а Вані Андрєєву з села Золотий Колодязь – іграшкову залізницю.
Антипенко В.В. та Кравченко Ю.А. вітають дітей с. Добропілля

Скільки радості було у дітей молодої сім`ї Котових з селища Світле, коли Соня, Андрій, Вікторія, Настя отримали м`яку іграшку, джип, ляльку, книгу казок, які їм придбали Валентій Л.В., Тугай К.П., Склярук О.М., Шаповалов М.Д.
Бєлянкіна Т.М .і Наровілова Л.В. в сім''ї Котових

Косарєва Каріна та Протасов Віталік отримали бажані іграшки від Діда Мороза та Снігуроньки
Тарасенко О.І. повіз подарунки своєму підопічному хлопчику Богдану разом з Дідом Морозом, чим особливо здивував його.
В 2011 році серед благодійників було 33 депутати районної ради, керівники підприємств і організацій: Горобець О.В., Богданов Г.А., Шаров В.С., Єрмоленко О.Я., Пруднікова Н.А., Холод О.М. та інші.
Гайдоба В.П., Бєлянкіна Т.М., Ісаєнко М.Г. та Батицький В.М. вітають вихованців дитячого садочка с. Шилівка

Всім благодійникам акції притаманні потреба і бажання творити добро, перетворити дитячу мрію в реальність, здійснити заповітні мрії дітей.


Голова Добропільської районної жіночої  організації                                             Л. Наровілова

Шукати в на сайті