Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 листопада 2017 р.

«Україна – Країна Нескорених»


21 листопада в Світлівській загальноосвітній школі відбувся районний захід «Україна – Країна Нескорених», присвячений відзначенню Дня Гідності і Свободи.
Лейтмотивом всього заходу стали слова:
Доки є небо синє,
Доки серця палають,
Доки пшеницю сіють –
Герої не вмирають.
Місце проведення районних урочистостей вибрано не випадково – адже саме випускником Світлівської ЗОШ був Герой Небесної Сотні, Герой України Володимир Наумов, який загинув в лютому 2014 року під час історичних подій на Майдані.
На заході були присутні голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов, голова районної ради Тамара Бєлянкіна, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель, заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, Світлівський сільський голова Валентин Колосов, мама загиблого Героя Ольга Єгорівна Наумова, голова районної ради ветеранів Лариса Пакіна, делегації сільських рад, начальники управлінь, відділів та самостійних підрозділів, громада села, учні школи, представники ЗМІ.
Урочистості розпочалися на холі, де всі присутні мали змогу ознайомитися з виставкою «З Україною в серці», яку підготували колектив вчителів та учнів Світлівської ЗОШ. А потім, на шкільному подвір’ї, біля меморіальної дошки Володимиру Наумову, Герою Небесної Сотні присутні поклали квіти до меморіальної дошки Герою. 




Зі словами привітання до всіх присутніх в залі звернулися керівники району. «Будьте гідними та вільними, цінуйте ці постулати, тому що за можливість бути нам, українцям, гідними та свободними, заплачено високу ціну – людські життя. Пам'ятаючи подвиг Героїв Майдану, мужність українських солдатів на Сході, ми нізащо не здамося і не впадемо на коліна Тож з великими сподіваннями, з патріотичною громадянською позицією ми будемо виборювати свою волю, незалежність і вічно пам’ятатимемо наших відважних захисників та Героїв Небесної Сотні».
Світлівський сільський голова подякував Наумовій Ользі Єгорівні за сина та подарував їй його портрет.
Не було жодної байдужої людини, коли у виконанні Дар’ї Апухтіної, пролунала пісня «Герої не вмирають» 





Під пісню «Пливе кача по Тисині», гімн Майдану, Героям Майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання.
Герої не вмирають! Вони завжди будуть жити в наших серцях. Минуть роки, відлетять у вічність, але не згасне пам’ять про героїв Майдану, про героїв-воїнів АТО, які загинули за цілісність, гідність і свободу нашої держави. Гаслом «Слава Україні! Україна понад усе!» та виконанням Державного Гімну України захід було завершено.
Після урочистостей керівники району поспілкувалися з мамою Героя Небесної Сотні О. Наумовою, подякували їй за виховання сина та побажали міцного здоров’я.







 

Шукати в на сайті