Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 листопада 2017 р.

Участь у веб-семінарі для директорів та методистів райЕНЦ

24 листопада 2017 року в он-лайн режимі Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром проведений веб-семінар для директорів та методистів райЕНЦ за темою: «Забезпечення умов для особистісної самореалізації та професійного самовизначення вихованців в системі позашкільної освіти».
У обласному семінарі-практикумі взяли участь всі позашкільні заклади області. Від Добропільський районного Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді участь прийняли директор Іванов М.М. та методист Сабірова І.М.
Семінар складався з: теоретичної частини, в якій методисти ДОЕНЦ висвітлили такі питання - головні напрями методичної роботи еколого-натуралістичного спрямування, самореалізація та професійне визначення вихованців в системі позашкільної освіти; практичної - розглянуто питання щодо підготовки та оформлення річних звітів; По завершенню веб-семінару заступник директора ДОЕНЦ підвела підсумки роботи семінару. Учасники заходу висловили подяку за надану інформацію.

Шукати в на сайті