Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Трагічний 1933...

Голодомор… Голод… Що таке голод, добре знають наші діди і прадіди. 1932-33 роки... Україною прокотилася хвиля голоду, яка забрала з собою мільйони людських життів. Це є історична правда і закреслити її неможливо. Вона має право на пам’ять. 
25 листопада в Нововодянському сільському будинку культури відбувся захід присвячений вшануванню пам’яті жертв голодомору.  До заходу приєдналася Нововодянська ЗОШ учні 1-4 класів, вчителі, директор школи. Всі присутні в скорботі схилили голови і вшанували загиблих хвилиною мовчання. І за традицією, по завершенню, діти запалили свічки пам`яті. Ми не повинні допустити, щоб пам`ять про голодомор згасла в історичній пам`яті. Тому важливо пам`ятати це завжди.



 

Шукати в на сайті