Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 листопада 2017 р.

До уваги роботодавців! Зміни у законодавстві!

Добропільський міський центр зайнятості повідомляє, що у зв’язку зі змінами внесеними до ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення» Законом України від 3 жовтня 2017 року № 2148-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», з 01.01.2018 передбачено, що для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" залишилося 10 і менше років, підприємствам, установам та організаціям з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб встановлюється квота у розмірі не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників".
Нагадуємо, що чинною редакцією ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення», для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб, не передбачена жодна квота при працевлаштуванні.
У разі виникнення питань звертайтеся до Добропільського міського центру зайнятості.

Шукати в на сайті