Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 листопада 2017 р.

«Живіть в Україні!»


Святою для кожної людини є земля, де вона народилася, зробила перший крок, вимовила перше слово, почула мамину колискову пісню, пішла стежиною до школи. Сьогодні, 21 листопада, в селі Золотий Колодязь відбулося відкриття арт-об’єкту «Живи в Україні!».
Відкриття арт-об’єкту – це присвята Дню Гідності та Свободи, це вшанування патріотизму та мужності громадян, які встали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, громадянина та національних інтересів нашої держави, її європейського вибору. Його відкриття символічно відбулося в День Гідності та Свободи і присвячено бійцям, що захищають нашу Батьківщину – Україну.
Арт-об’єкт символізує безмежні та квітучі простори нашої країни, де ми, дякуючи Революції Гідності, маємо можливість будувати демократичне сьогодення та прогресивне і щасливе майбутнє.
«Живіть в Україні, любіть Україну та славте Україну!» - з такими словами звернулися до присутніх школярів керівники району Тамара Бєлянкіна, голова районної ради, Наталя Перекотій, заступник голови райдержадміністрації, Ірина Стрепоченко, заступник голови районної ради та Тетяна Сидоренко, Золотоколодязький сільський голова. «Хай напис з арт-обєкту буде гаслом для кожного жителя села. Мине небагато часу, і село стане кращим, воно процвітатиме, а його жителі – будуть заможними і щасливими. І лише шляхом об’єднання всі ми зможемо відстояти право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення. Нехай ця патріотична композиція нагадує кожному з вас, що ми є частиною єдиної і великої держави, яка зветься гордо – УКРАЇНА!».






Шукати в на сайті