Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 листопада 2017 р.

Виїзний прийом громадян


27 листопада 2017 року голова Добропілської райдержадміністрації Дмитро Кірносов провів виїзний прийом громадян в Світлівській сільській раді в селі Шевченко.Також в проведенні прийому взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель, Світлівський сільський голова Валентин Колосов.
Шестеро громадян виявили бажання звернутись до голови райдержадміністрації. Основні питання, які мешканці села піднімали під час прийму – це питання можливості збереження ФПу в селі, його ремонту та належного функціонування,вуличного освітлення, відсутності магазину, збільшення чисельності дітей у дитячому садку.
Дмитром Кірносовим надані вичерпні роз’яснення та можливі шляхи вирішення вищезазначених питань. Досягнуто домовленості щодо необхідності мешканцям села активно приймати участь у розвитку села, надавати конкретні пропозиції щодо можливих шляхів вирішення проблемних питань. Під час проведення виїзних прийомів налагоджується взаємозв’язок між людьми та владою та є можливість спільно з громадою вирішувати проблемні питання.

Шукати в на сайті