Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 листопада 2017 р.

Прийміть вітання

Шановні працівники сільськогосподарських підприємств Добропільщини!
Щиро вітаємо Вас з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства.
Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. В усі часи напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Сьогодні від результатів вашої нелегкої праці залежить добробут кожної родини, економічні перетворення і соціальна стабільність в країні. Значний внесок у розвиток економіки Добропільського району внесли сільськогосподарські підприємства.
За підсумками 10 місяців 2017 року до зведеного бюджету Добропільського району сплачено 217,7 млн. грн., з яких 84,7 млн.грн. або 38,9 відс. надійшло від сільгоспвиробників. До державного бюджету надійшло 109,2 млн.грн., у т.ч. від сільгоспвиробників – 52,9 млн.грн. або 48,5 відсотка. До місцевого бюджету Добропільського району забезпечено надходження в сумі 108,5 млн.грн., з яких 31,7 млн.грн. або 29,3 відс. сплачено сільгоспвиробниками.
Нехай ваші ниви завжди родять щедро, трудові успіхи примножуються, здоров’я міцніє, а праця буде належно поцінованою. Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, а врожай перевищує ваші найсміливіші задуми.
Щиро бажаємо Вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України..

З глибокою повагою

Заступник начальника - начальник
Покровсько - Добропільського управління
ГУ ДФС у Донецькій області                             А.П. Єльникова

В.о. начальника Добропільської ОДПІ
ГУ ДФС у Донецькій області                                                    
Добропільська ОДПІ
ГУ ДФС у Донецькій області                             І.В. Якунін 


Шукати в на сайті