Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 30 листопада 2017 р.

З грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю


У 1992-му році Генеральна Асамблея ООН проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу - 3-е грудня стало датою Міжнародного дня людей з інвалідністю. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.
Напередодні цього дня працівники управління соціального захисту населення разом з працівниками Святогорівської селищної ради відвідали мешканців с. Новоукраїнка та сел. Святогорівка – Пелипенко С.А. та Савенко О.М., які мають інвалідність по зору.
В результаті спілкування були виявлені їх буденні проблеми та питання, які потребують вирішення, вручені продуктові набори, адже дуже важливо, щоб у наш час люди з інвалідністю відчували турботу та увагу з боку суспільства та держави.

Шукати в на сайті