Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 16 листопада 2017 р.

Участь у тренінгу

Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації на виконання Плану заходів Міністерства охорони здоров’я України щодо організації підготовки та проведення додаткових заходів з імунізації населення проти кору, за підтримки дитячого фонду ООН-ЮНІСЕФ та громадської організації «ПРОМИР» з 31 жовтня 2017 року проводяться навчальні тренінги для лікарів, медичних сестер та фельдшерів. Всього заплановано провести 10 дводенних тренінгів для медичних працівників до кінця 2017 року.
16 листопада 2017 року в м. Краматорськ відбувся спеціальний тренінг для управлінців первинного рівня надання медичної допомоги, участь в якому прийняла в.о.головного лікаря КЛПЗ «Добропільський районний ЦПМСД» Тетяна Лінкіна. Метою тренінгу є покращення адміністративного нагляду за виконанням заходів з імунопрофілактики в Донецькій області, в тому числі профілактики кору, та виконанням плану профілактичних щеплень. 


Шукати в на сайті