Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 30 листопада 2017 р.

Навчатися ніколи не пізно

Триває загальнообласна декада зайнятості для людей з інвалідністю і 29.11.2017р. двері центру зайнятості гостинно відкрилися для 20 людей з інвалідністю, які були запрошені на Презентацію послуг з професійного навчання.
Ти обираєш професію, навчаєшся, працюєш і отримуєш досвід та коли за станом здоров’я вже більше неможливо працювати, треба все починати спочатку и навчатися новому. Марина Владимирова, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних, ознайомила присутніх з можливістю професійного навчання, в тому числі в Донецькому центрі професійно-технічної освіти, детально зупинилася на переліку професій. Акцентувала увагу присутніх, що навчання безкоштовне, слухачі забезпечуються гуртожитком або компенсуються транспортні витрати.
На заході була презентовано можливість отримати освіту в «Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас». Відвідувачі ознайомились з презентацією закладу, з професіями, за якими організоване навчання. Присутнім було надано інформацію про комплекси заходів з соціальної реабілітації, психологічної та фізичної реабілітації та можливістю медичного спостереження в центрі «Донбас».
Міла Криворучко, заступник начальника відділу соціального захисту населення громадян, які постраждали внаслідок ЧАЕС та реалізації пільг населення Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради, ознайомила відвідувачів презентації з пакетом документів для отримання послуг в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».
Надану інформацію присутні сприймали охоче, було багато запитань і, маємо надію, що кожен переконався, що вихід Є і ми разом його обов’язково віднайдемо.



Шукати в на сайті