Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 13 листопада 2017 р.

Благодійна акція «Віддай серце дітям!» в фотографіях і фактах

Ми продовжуємо невеличкий екскурс в минуле, нагадуючи, як проходила в районі акція до Дня Святого Миколая "Віддай серце дітям".
Рік 2009 - 3-й рік благодійної акції.
В цьому році було змінено формат проведення ялинки в райдержадміністрації до Дня Святого Миколая. Благодійники вирішили підтримати юних художників за допомогою аукціону. Сільські діти малювали картини маслом, гуашевими фарбами, аквареллю, олівцями.
Гаврилюк Ліля з сел Святогорівка назвала свою картину "Настрій", Тирінова Марина з с.Золотий Колодязь - "Зимова ніч", Омельченко Олександр з с.Шахове - "Ніч перед різдвом", Шевкун Анастасія з с.Шилівка - "Теремок", Кравченко Аліса з с.Добропілля - "Мій рідний край" та інші.
Кошти від продажу картин юні художники витратили на новорічні та різдвяні подарунки для молодших братиків та сестричок, матусь. 
Право відкрити аукціон було надано Гапичу Миколі Миколайовичу, голові районної ради, бо День Святого Миколая - це і його свято.
Серед благодійників були: Стрепоченко І.П., Шевченко В.Г., Бєлова Т.Ф., Пітик Н.Є., Харчинський О.В., Бєлянкіна Т.М., Демченко О.В., Лінкіна В.О., Вороненко І.В., Шаров В.С., Шевченко В.О., Якунін І.В., Подлєсний І.М.
13 робіт сільських юних художників придбали Ірина Василівна Вороненко та Олександр Вікторович Харчинський. Ці роботи розмістили у пансіонаті на березі моря для працівників свого підприємства.

Наровілова Л.В. - голова Добропільської районної жіночої організації.

Шукати в на сайті