Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

«Сучасна Україна – спадкоємиця державних традицій Української революції 1917-1921р.»


Українська революція 1917-1921 років – це один із ключових та водночас найскладніших періодів національної історії 20 століття. Саме він сприяв відродження української нації. Цій події був присвячений виховний захід у Шилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів під назвою «Сучасна Україна – спадкоємиця державних традицій Української революції 1917-1921р.»
Виховну годину разом з вчителем історії Лукашовою В.Я. проводили бібліотекарі Динник О.М. та Гайдоба Н.Ф., які підготували тематично-літературну виставку і проінформували дітей з діяльністю культурних діячів того часу.

Головною метою заходу було удосконалення знання школярів про знакові події революційних років, акцентування на актуальності ідей суверенності та соборності держави.

Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті