Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

До 85-ї річниці Голодомору

24 листопада 2017 року в Золотоколодязькій сільській раді за участю представників органів місцевої влади та громадськості був проведений захід, приурочений 85-м роковинам Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу. Для присутніх було презентовано медіа-файли «В руках, що виростили хліб не залишили і зернини…», на яких були представлені архівні документи, ілюстровані матеріали та спогади очевидців тієї страшної трагедії; організована тематична виставка «Голод 33-го – біль душі і пам’ять серця». 

Наприкінці заходу була оголошена хвилина мовчання на вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу – Голодомору 1932-1933 років, голодоморів 1921-1922, 1946-1947 років в Україні.
Джерело посилання: Добропільська районна рада
  

Шукати в на сайті