Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 листопада 2017 р.

7 грудня 2017 року – Національний агрофорум для платників податків «Податки. Фінанси. Право.»

Державна фіскальна служба України запрошує всіх зацікавлених платників податків взяти участь у роботі Національного агрофоруму для платників податків на тему:"Податки. Фінанси. Право", який відбудеться 07 грудня 2017 року в м. Київ (вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик»).
У ході заходу є можливість:
- дізнатися про офіційну позицію ДФС, Мінагро та Мін’юсту щодо:
• податків в агросфері (ТЦУ, ПДВ, земельний податок),
• програм державної підтримки агросектору,
- почути рекомендації експертів щодо:
• залучення фінансування агробізнесу,
• протидії земельному рейдерству,
- отримати консультації з урахуванням специфіки діяльності компанії.
Учасники заходу матимуть нагоду поставити власне запитання провідним фахівцям ДФС з ТЦУ, податку на прибуток, земельного податку, ПДВ, в т.ч. щодо блокування податкових накладних, а також отримати консультації від експертів Мінагрополітики та Мін’юсту. Для реєстрації на участь у форумі необхідно заповнити заявку на сайті: http://www.visnuk.com.ua/forum/ Для отримання додаткової інформації необхідно звернутися до організаторів форуму – тел.: (044) 501-06-42, (067) 506-32-64, контактна особа — Таїса Попова.

Шукати в на сайті