Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 листопада 2017 р.

«Герої не вмирають!»


Сьогодні, 21 листопада, коли в Україні відзначається День Гідності та Свободи, в районі відбулося ряд заходів патріотичного та національно-виховного спрямування. Керівництво району в особі голови районної ради Тамари Бєлянкіної, заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій, заступника голови районної ради Ірини Стрепоченко, начальник 19 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Донецькій області Віталій Кінц, керівники відділів райдержадміністрації, військовослужбовці ЗСУ поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих на блок-посту біля в’їзду в село Золотий Колодязь. У своєму виступі Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко подякувала тим, хто віддав життя за нашу незалежність.

До заходу приєднався начальник Головного управління ДСНС України в Донецькій області, генерал-майор служби цивільного захисту Микола Володимирович Ільченко.




Шукати в на сайті