Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

До Дня працівників сільського господарства

19 листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це професійне свято всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції. З нагоди цієї дати в бібліотеках району оформлено виставку-експозицію «Вам слава і земне спасибі, невтомні руки трударів» (Центральна бібліотека), викладки літератури «Хвала рукам що пахнуть хлібом» (сільські бібліотеки), організовано заходи: літературно-музична композиція «Уклін доземний вам і щедрого врожаю» (Новоукраїнська бібліотека), усний журнал «Шана і низький уклін вам, трударі» (бібліотека села Мирне), свято «Уклін тобі, хлібе» (Криворізька бібліотека спільно з сільським будинком культури і загальноосвітньою школою), посиденьки «Уклін тобі земле» (Шевченківська бібліотека спільно з сільським будинком культури).
День працівника сільского господарства - це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, які працюють на благо України та піднесення добробуту всього українського народу.


Шукати в на сайті