Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 листопада 2017 р.

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ СЕРЕДНЬОГО ТА МАЛОГО БІЗНЕСУ ДОБРОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Проект “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”, що виконується Міжнародним благодійним фондом “Український жіночий фонд” за підтримки USAID, проводить конкурс грантів для внутрішньо переміщених осіб, демобілізованим військовослужбовцям та членам їх сімей, людям з інвалідністю та іншим особам у кризових ситуаціях.
Кінцевий термін прийому заявок 27 грудня 2017 року.
Загальний бюджет конкурсу — 3 100 000 грн.
Обмеження щодо розміру гранту: вартість майна, що буде надаватись за одним грантом, не може перевищувати 300 тисяч гривень.
Розмір вартості майна залежить від заявлених зобов’язань зі створення робочих місць:
- до 300 тисяч гривень в разі працевлаштування до 10 осіб;
- до 210 тисяч гривень в разі працевлаштування до 7 осіб;
- до 150 тисяч гривень в разі працевлаштування до 5 осіб;
- до 100 тисяч гривень в разі працевлаштування до 3 осіб.
Можуть брати участь малі та середні підприємства, які є зареєстрованими як суб’єкти підприємницької діяльності (товариства з обмеженою відповідальністю, приватні підприємці, фермерські господарства).
За більш детальнішою інформацією звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб. №17 або за тел. 2-81-60.


Шукати в на сайті